Over Ons

Het idee om helemaal opnieuw te beginnen met een boerderij is ontmoedigend. Dat snappen wij ook. Miljoenen euro’s aan landbouwgrond en aan apparatuur. Om nog maar te zwijgen over al het geld in input zoals zaad en kunstmest. Allemaal om te gokken op het feit dat je met moeder natuur een gewas kunt produceren dat iemand zal kopen. Een boerderij beginnen is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel dingen waarmee je rekening moet houden. Gelukkig zijn wij er voor je. Wij helpen je met alles. Zelfs na de start krijg je de continue begeleiding van ons.

Wie zijn wij?

Wij zij een groep jonge boeren die zoveel als mogelijk proberen om het voortbestaan van de boerderij te garanderen. Daarom helpen wij graag eenieder die meer informatie wilt weten over landbouw en veeteelt. Wij planten dagelijks verschillende groenten en hebben voldoende informatie hoe het goed gedaan moet worden. Wij geloven dat de boeren door de jaren heen vergeten worden voor het harde werk dat zij verrichten. Je kan geen heerlijk Macdonalds eten zonder de aardappelen van de boer.

Wat is ons doel?

Wij zijn er om de vele manieren te identificeren en te promoten waarop duurzame landbouwontwikkeling kan worden bevorderd. Het leven van de boeren verdient een verandering. Hierdoor zullen boeren kwalitatief en efficiënt kunnen produceren. Wij streven ernaar om ook synergiën op te bouwen. Wij hebben uitgebreide informatiebronnen over landbouwfinanciering, het vinden van land, bedrijfsplanning, landbouwproductie en -marketing en nog veel meer. Wil je dus beginnen met een boerderij? Dan kunnen wij je helpen.

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij kunnen heel veel voor je betekenen, als je interesse hebt in boerderij. Als je je aansluit bij ons, wordt je vanaf het begin begeleid. Niets wordt schuilgehouden. Alle kennis delen wij met elkaar. Deze website is ook een constant bijgewerkte blog met de laatste informatie en nieuws over het landbouwbeleid, tips en trucjes hoe je landbouw kunt uitoefenen.

Ons professioneel team staat je bij

Ons team van professionals zet zich in om je de informatie over de landbouw en de voedingsindustrie te geven die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt en hoe je die nodig hebt. Voor ons betekent landbouw het beheren van informatie en het effectief gebruiken van technologie voor succes. Wij van Knusse boerderij zijn enthousiast over de kracht en het potentieel van nieuwe technologie; we erkennen dat het een belangrijke factor is in de evolutie van de landbouw en de agribusiness. Ons doel is om ernaar te streven technologie te gebruiken om onze klanten in staat te stellen informatie in hun voordeel te beheren. We onderzoeken, ontwikkelen en introduceren voortdurend technologische innovaties om de efficiëntie en effectiviteit van het landbouwbeheer te verbeteren.

In de loop der jaren hebben we erkend dat onze beste innovaties zijn ontwikkeld wanneer we luisteren naar jouw behoeften en suggesties. We verwelkomen jouw feedback, opmerkingen en suggesties.